Elite Cage Prism Left Glossy Black - White gertuvės laikiklis

Prekės kodas: EL0181010
Gamintojas: Elite
14,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Elite Prism gertuvės laikiklis / Left / Glossy Black - White

Prism

Elite patirtis, sukaupta per daugelį metų geriausios pasaulio profesionalų komandos atsiliepimų, padėjo sukurti geriausią gertuvės dėklą dviratininkams, kuriems reikia ergonomiškos, vietos taupančios talpyklos gertuvėms laikyti, ypač važiuojant ekstremaliomis ir sudėtingomis trasų sąlygomis.

Prism - tai naujas Elite laikiklis, pagamintas iš polimero matricos kompozito, sutvirtinto tvirtu ir itin atspariu stiklo pluoštu. Kaip ir Prism Carbon, jo dvynys, pagamintas iš anglies pluošto, Prism išskirtinis bruožas yra šoninės apkrovos konstrukcija, ypač skirta MTB dviratininkams, kuriems reikia sutelkti dėmesį į grunto sąlygas ir optimizuoti hidratacijos proceso laiką ir procedūras, lengvai išimant ir įdedant gertuvę, kuris idealiai tinka mažesniems dviračių rėmams ar nuožulniems viršutiniams vamzdžiams.

Screenshot%202022-11-25%20222409.png

Idealiai tinka dviračiams su dviračių krepšiais

Prism yra naujas Elite gaminys su praktiška šoninio įkrovimo konstrukcija, sukurta siekiant pasiūlyti kalnų dviračių vairuotojams naujovišką ir ergonomišką vandens vežimo sprendimą, ypač tiems dviratininkams, kurių dviračio rėmai yra mažesni ir kurių gertuvių tvirtinimo vietos yra kuklios.

Prism pasižymi itin efektyviu ergonomišku gertuvės atleidimu ir įdėjimu, kuriuos galima atlikti tiek priekyje, tiek šonu. PRISM taip pat užtikrina maksimalų patogumą kairiarankiams dviratininkams, kurie gali pasirinkti kairės pusės įkrovimo laikiklį, kad važiuodami galėtų lengvai išimti ir įdėti. 

Screenshot%202022-11-25%20222655.png

Neprilygstama laikymo galia, puikiai tinka žvyrui ir MTB

Lengvas priėjimas prie vandens gertuvės ir jo atlaisvinimas netrukdo tvirtai ir patikimai laikyti gertuvės.

Dėl savo struktūros, sukurtos taip, kad gertuvė puikiai priglustų prie viršutinės dalies, Prism užtikrina tvirtą sukibimą, kad būtų maksimaliai patogu važiuoti ekstremaliomis sąlygomis nelygiu paviršiumi ar bekelės takais. Dėl šios priežasties Prism ypač tinka MTB/žvyrkelių naudotojams, kuriems reikia komponentų ir priedų, galinčių užtikrinti didelį stabilumą smūgiams ir vibracijai, atsirandančiai dėl dviračio smūgių į nelygų ir grublėtą paviršių.

Screenshot%202022-11-25%20222904.png

Brangus ir agresyvus dizainas

Dėl Prism dizaino, dėmesio detalėms ir išskirtinio dažymo šis gertuvės laikiklis yra vienas rafinuočiausių Elite gaminių estetikos, atsparumo dėvėjimuisi, lengvo valymo, ergonomikos ir tvirtumo požiūriu. Dėl išskirtinio blizgaus dažymo bendras estetinis įspūdis tampa dar vertingesnis ir agresyvesnis.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    EL0181010

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...