Shimano SPD-SL SM-SH12 2° plento pedalų plokštelės

Prekės kodas: ISMSH12
Gamintojas: SHIMANO
15,90 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Shimano SM-SH12 SPD-SL pedalų plokštelės

Skirtos dviratininkams, norintiems maksimalaus galios perdavimo ir minimalaus judėjimo. Dėl priekyje esančio posūkio taško pašalinamas šoninis slydimas. Tačiau vis tiek leidžia šiek tiek keisti kampą nuo posūkio taško atgal link kulno, kad pėda nebūtų visiškai užfiksuota vietoje.

Mėlynos spalvos Shimano SM-SH12 SPD-SL pedalų plokštelės leidžia judėti į šonus 2 laipsnių kampu.

Shimano pedalai ir kniedės buvo sukurti taip, kad veiktų kaip sistema, ir yra tiksliai suderinti, kad užtikrintų optimalų galios perdavimą ir saugumą. Gali susidėvėti intensyviai jas naudojant, ypač vaikštant. Todėl jas reikėtų keisti, kad būtų išlaikytas komforto ir patikimumo lygis.

Savybės

  • SM-SH12 mėlynos plokštelės yra tarpinis variantas tarp Shimano geltonų ir raudonų plokštelių.
  • Sujungiami su Shimano SPD-SL pedalais, kuriais galima reguliuoti plokštelės jėgą, reikalingą pedalams užfiksuoti ir nuimti.
  • Lengvas atsegimas: 12 laipsnių atsegimo kampas, todėl prireikus galite greitai nuimti pedalus.
  • Patogus naudoti ne ant dviračio: Dydis ir forma užtikrina stabilią vaikščiojimo platformą ir yra mažiau linkusios užsikimšti purvu, kai nevažiuojate dviračiu.
  • Sukurta, kad tarnautų ilgai: kompozitinė konstrukcija sujungia pagrindinį korpusą ir sukibimą gerinančius TPU antgalius, kurie yra patvarūs ir užtikrina ilgalaikį pedalų sukibimą.

PATVARIOS IR STABILIOS

Naudojant kompozitinę konstrukciją ir sukibimą gerinančius TPU antgalius, plokštelės užtikrina ilgalaikį pedalų sukibimą. Dėl papildomo sukibimo ir bendro dydžio bei formos jos užtikrina didesnį stabilumą, kai vaikštote nulipę nuo dviračio.

PATOGIOS VARTOTOJUI

Kaip ir visos Shimano SPD-SL plokštelės, SM-SH12 yra lengvai suderinamos su Shimano SPD-SL pedalais, kurie leidžia reguliuoti jėgos kiekį, reikalingą pedalams užfiksuoti ir nuimti, todėl suteikia neprilygstamą pojūtį. 

Dėl skirtingų kompiuterių monitorių bei telefonų, planšečių ekranų raiškos nustatymų skirtinguose įrenginiuose prekės spalva ar atspalvis gali skirtis nuo matomo nuotraukoje, t.y. neatitikti realybėje esančios prekės spalvos ar atspalvio.

 

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    ISMSH12
  • Prekyboje
    4 Prekės

  • Pedalai - Pedalų tipas
    Įsegami plento
  • Pedalai - Pedalų plokštelių tipas
    Shimano SPD-SL (Plento)

tau taip pat gali patikti

Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...