• Kross CRS 1.0 Black/silver dviračio balnelis

Kross CRS 1.0 Black/silver dviračio balnelis

Prekės kodas: T4CSI000884BKSI
Gamintojas: KROSS
18,00 €
close

Užklausa dėl prekės








* pažymėtus laukelius būtina užpildyti.


 

Likutis Pristatymas
Vilniaus parduotuvė 0-3 d.d.
Centrinis sandelys 1-5 d.d.
Tiekėjų sandėlys 10-20 d.d.

Kross CRS 1.0 Black/silver dviračio balnelis


CRS 1.0 balnelis


"Kross CRS 1.0" balnas buvo sukurtas taip, kad maksimaliai padidintų vartotojo komfortą ir leistų sportiškai važiuoti. Tai balnas kalnų dviračiui, tačiau jis taip pat veiks kaip balnas treko dviračiui. Jis užpildytas didelio tankio putomis, kurios užtikrina maksimalų sėdėjimo komfortą, ir buvo padengtas sintetine oda, atsparia trinčiai ir mechaniniams pažeidimams. Jos dėka "Kross CRS 1.0" balnelis yra pritaikytas dirbti visomis oro sąlygomis.

Kross balnas – aukščiausio komforto ir sportiškas charakteris

CRS 1.0 dviračio balnas turi specifinę korpuso konstrukciją, pagamintą pagal dvigubo tankio technologiją, kurioje konstrukcijoje naudojami elastingi, Kraton įdėklai. Šis pažangus dizainas garantuoja amortizaciją nelygioje vietovėje, tačiau tuo pačiu užtikrina visišką stabilumą ir lankstumą, leidžiantį dinamišką važiavimo stilių. Pažangi "ArcTech" technologija užtikrina geriausią vartotojo patirtį, padidina balno lankstumą ir pagerina smūgių sugėrimą bei važiavimo komfortą. "Zone Cut" yra įdubimas, esantis korpuso centre. Jo užduotis yra sumažinti spaudimą jautrioms vietoms ir nepakenkti tinkamai kraujotakai. "Air Flow Channel" technologija sumažina įbrėžimų ir prakaitavimo galimybę. Dėl šios priežasties CRS 1.0 balnelis yra modelis, puikiai pritaikytas ilgiems važiavimams. Tai taip pat idealus pasirinkimas kaip balnas jūsų treko dviračiui.

Kross dviračių balnas – aukšta kokybė ir apdirbimo tikslumas

Ne tik šio modelio apvalkalas buvo pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų, bet ir tvirtinimo strypai, kurių gamybai buvo naudojamas grūdintas plienas, garantuojantis aukščiausią stiprumą. Tuo pačiu metu balnelis sveria tik 246 g, o jo matmenys yra 271 x 149 mm. Tokie matmenys garantuoja universalumą, o mažas svoris leidžia sumažinti nereikalingą balastą dviratininkui.

  • Prekės ženklas
  • Nuoroda
    T4CSI000884BKSI
Komentarai (0)
Šiuo metu klientų atsiliepimų nėra.
Įkeliama...